Cecilie er 17 år, elsker at danse, performe og så er hun ordblind og skuespiller
Sjov og ballade på efterskole
Hans er 16 år, elsker at dyrke gymnastik og så er han ordblind og løber
Hans styrketræner
Julie er 16 år, elsker design, hun er kreativ, ordblind og en designer
Design og kreativitet
Tobias er 17 år, elsker outdoor, er spejder, ordblind og mountainbike-kører
Mountainbiking på efterskole

Fritid

 

På Vrigsted Efterskole fylder undervisningen en stor del af dagen. Alle dage er der formiddagspause og en eftermiddagspause med en forfriskning. Efter spisning til middag er der for det meste en pause, inden undervisningen starter igen. I disse pauser og inden aftensmaden og efter lektietimen er der mulighed for at dyrke fritidsaktiviteter.

Skolens hal kan f.eks. bruges til idrætsaktiviteter, håndbold, fodbold, hockey, basketball, volleyball, badminton, spring, gymnastik, dans. Udendørs boldbaner, beachvolleybane, udendørs crossfitbane, multibane og fitness kan benyttes udenfor skoletiden, og der er mulighed for at få adgang til værkstederne og musik efter aftale. Eller du kan hygge dig, spille bordfodbold, bordtennis, pool, brætspil, kort, se film, lave lektier, gå eller løbe eller cykle en tur eller slappe af med dine venner.

Hvis du kan lide at svømme, ligger Hornsyld Idrætscenter i cykelafstand. Du kan tage jagttegn i en lokal jagtforening. Og du kan tage traktorkørekort og kørekort ved en lokal kørelærer.

Hverdagen på skolen er struktureret, men med masser af mulighed for at dyrke disse interesser. Du kan læse mere om skolens hverdag her.

OUTDOOR
OUTDOOR
PERFORMANCE
PERFORMANCE
SPORT
SPORT
DESIGN
DESIGN