Hverdagen

Hver dag holder vi samling for alle elever. De 3 daglige måltider indtager elever og lærere i fællesskab i spisestuen. Maden er lækker, sund og varieret.

Skolen står i løbet af året for arrangementer som teaterture, idrætsstævner, lejrskole og deltagelse ved begivenheder, som vedkommer elevgruppen.

Undervisningen fylder det meste af dagen, og der er indlagt en lektietime efter aftensmaden.

For elever, der opholder sig på skolen i weekends, vil der altid være arrangeret aktiviteter.

Til de daglige pligter hører også rengøring af klasseværelser, fællesområder og egne værelser. Eleverne har i skoleforløbet en uges obligatorisk køkkentjeneste samt en uge sammen med service-teamet.