Linjefaget Performance

I Performance laver vi masser af dramaøvelser, teatersport, fysisk-ekspressive øvelser, koreografi, poetry slam, improvisationer, stand-up comedy og karakterarbejde. Vi lærer af de andre, vi tager ud af huset, vi går i teateret og ser koncerter. Vi gør meget ud af at elverne på efterskolen, får kulturelle oplevelser med masser af alt det som de og vi elsker. Nemlig performance orienterede forestillinger.

Linjefaget veksler mellem arbejde ”inde i huset” og ”ude af huset”, hvilket vil sige at vi tager ud og ser ting, såsom koncerter og vi laver også meget på efterskolen, som skal være med til at sikre et fodfæste for vores elever. Et sikkert sted for dem, så de kan udtrykke sig kreativt uden forhindringer.
Mellem udvikling og opfindelse, mellem træning og øvelse, mellem optræden, shows, happenings og forestilling.

I Performance oplever du forskellighed – linjen består som bekendt af elever fra hele landet, og alle har deres historier og oplevelser. Her på linjen lærer du virkelig at kende dine nærmeste. Du udfordrer dig selv og bryder grænser. Du kommer til at arbejde med kropsbevidsthed og gruppefølelse – det er udvikling af dig som person på både et socialt og et personligt niveau.

Vi siger ”ja” til hinanden, vi afsøger nyt og ukendt land, med gamle kendinge og nye oplevelser. Vi prøver og øver, vi mærker grænser, vi udfordrer grænser og vi bryder grænser. Senere på året er performance kernen i skolens fælles musical, hvilket altid er et kæmpe show med alt hvad den kan trække.

Dette kan du opleve

• Flashmob