linje

Linjefaget Sport

I linjefaget sport kommer du til at møde en lang række forskellige sportsgrene. Vi arbejder med din individuelle udvikling og med dine kompetencer som holdspiller i et fællesskab. Du vil under boldspil komme til at arbejde med fodbold, håndbold og volleyball. Du vil herudover blive præsenteret for en række mindre kendte og anderledes boldspil og lege.

Under slagspil kommer vi til at arbejde med sportsgrene som hockey, lacrosse, badminton, bordtennis, m.m. Her vil du også møde anderledes og mindre kendte spil og lege, og du vil som elev blive udfordret i forhold til spiludvikling og personlig udfordring.

Der vil være mulighed for i en periode at arbejde hen mod et personligt mål indenfor kondition og styrke, og du vil blive præsenteret for forskellige træningsmetoder. Det kunne fx være et triathlonmål, et distancemål (10km, halv marathon) eller et hastighedsmål. Du vil som elev have obligatorisk svømning i en periode, og også have muligheden for at svømmetræne i din fritid.

Vi kommer til at træne hen mod de forskellige stævner, som vi i årets løb deltager i. Vi udfordrer derudover også andre efterskoler, så vi kommer til at besøge hinanden.

Linjefaget er opdelt i to perioder, hvor vi i begge perioder både er ude og inde, og du skal også være indstillet på, at der bliver nogle gange, du skal cykle.

Undervisningen er altid tilrettelagt, så alle kan være med, ligegyldigt hvilket niveau du starter på. Det vigtigste er, at du har lyst til at udfordre dig selv, og at du kan cykle kortere distancer.

Dette kan du opleve

• Fodbold