Cecilie er 17 år, elsker at danse, performe og så er hun ordblind og skuespiller
Sjov og ballade på efterskole
Hans er 16 år, elsker at dyrke gymnastik og så er han ordblind og løber
Hans styrketræner
Julie er 16 år, elsker design, hun er kreativ, ordblind og en designer
Design og kreativitet
Tobias er 17 år, elsker outdoor, er spejder, ordblind og mountainbike-kører
Mountainbiking på efterskole

Skolekreds

Ja, det er jo bare det gamle plejehjem, der ligger lige i kanten af Vrigsted, tænker du nok, og nu er det jo så en efterskole. Ja, det er det,og det skulle det gerne vedblive at være.

Det er først og fremmest en efterskole for ca. 90 ordblinde elever i 8., 9. og 10. klasse. Det er samtidig arbejdsplads for 21 personer, og sidst, men ikke mindst, har skolen siden opstarten i 1997 formået at slå sit navn fast som en af landets bedste ordblindeefterskoler, godt hjulpet af den nye IT-teknologi, hvor eleverne ved hjælp af “IT-rygsækken” bliver i stand til at klare almindelig skolegang og senere ungdoms- og erhvervsuddannelse.

Der er faktisk tilbagemeldinger fra tidligere elever, der er godt i gang med endog både lange og mellemlange uddannelser. Det er rigtig godt gået! Samtidig fremstår skolen med gode bygninger og en god økonomi.

Hvad kommer det mig ved, tænker du måske?

Alle kan være med til at støtte en effektiv og bæredygtig efterskole i vores lokale samfund, som vi kan være stolte af. Det betyder faktisk meget ved henvendelser fra ministeriet og andre offentlige myndigheder, at skolen kan påpege, at der er en god, stor og gerne lokalforankret skolekreds.

Derfor har vi brug for din støtte!

Prisen er 50 kr. pr. år, og for de penge kan man deltage i skolens generalforsamling og andre arrangementer, som skolen måtte afholde, hvor der er åbent hus.

 

Vrigsted Efterskoles bestyrelse

 

Udfyld og send denne formular, hvis du ønsker at være med i skolekredsen:

OUTDOOR
OUTDOOR
PERFORMANCE
PERFORMANCE
SPORT
SPORT
DESIGN
DESIGN